Tiden flyr og plutselig var det ikke flere dager igjen!

 

Alle gode ting må komme til en slutt, og idag er Team Heggedals reise til Praha over. I dag var det heldigvis ikke mulighet for Magnus å ta feil vei, for vi ble trygt kjørt av folk som kunne veiene vi skulle. Vi ser tilbake på 5 utrolig morsomme, inntrykksrike og sosiale dager. I løpet av disse dagene har samholdet mellom hver enkelt blitt sterkere og sterkere. Vi forlater fem flotte dager i byen, men tar med oss minner som skal sitte hos oss en god stund til. Dagen idag var kortere enn de andre og avreise fra hotellet var klokken 09:30. Flere hadde vært våken til 03:00 så da ble det noen små blunder på vei hjem.  Maxi-taxiene sto klare for å bringe oss trygt frem til flyplassen og videre hadde Norwegian ansvaret for å frakte oss hele hjem. Ut fra flyet, inn på Gardemoen, gjennom tollen, en siste avskjed og så var det hjem.

 

«Jeg syntes turen generelt har vært helt fantastisk og likte spesielt godt å få være sosial sammen nesten 24/7 med alle de flotte ungdommene i Team Heggedal.»

-Simen Udnes

«Denne turen har vært helt supert! Jeg har opplevd så mye spennende på få dager! Disse opplevelsene hadde aldri blitt så bra uten verdenes morsomte mennesker! Alle de herlige menneskene i Team Heggedal har spredd så mye glede og positivitet under hele turen! Jeg har kommet hjem med sixpack på grunn av så mye latterkrampe!
Tror mesteparten av ungdommene har fått litt søvnmangel på disse dagene, men dette er et tegn på at det var så gøy at vi glemte å sove! Turen hjem ble da brukt til sovning og fordøying av alle disse morsomme opplevelsene på disse 5 flotte dagene! Jeg gleder meg allerede til neste tur! Med disse menneskene er det 110% sikkert at neste tur blir like bra, om ikke bedre!»

-Kristine Ramstad

«Det er ikke før først nå, etter at jeg kom hjem, at jeg innser hvor mye denne turen har betydd for meg. Jeg har virkelig blitt mye tryggere på alle sammen og jeg gleder meg utrolig mye til neste sammenkomst. Jeg tror aldri jeg har opplevd noe så morsomt som jeg gjorde de to siste dagene, og det er til stor takk fra menneskene som var med på denne turen. Jeg ble utfordret da jeg skulle spille Reeball for første gang, men selv om jeg ble skutt på flere ganger hadde jeg det utrolig morsomt. Jeg har ingen sure miner fra denne turen, og det er noe unikt, for når 20 ungdommer lever tett sammen i en hel uke er det vanskelig å ikke bli litt irritert til tider! Med dette vil jeg nok en gang si takk for meg og takk for den desidert beste opplevelsen i mitt liv!»

-Silje Funderud

«Det var gøy»

-Sondre Almerud Øy

«Jeg skulle egentlig ikke være med, men ble med 1 uke før. I tillegg gikk jeg på et underskudd som var større en jeg trodde. Likevel angrer jeg ikke et sekund på at jeg ble med. Dette er en gjeng som virkelig tar kaka. Jeg har kost meg hvert minste sekund. Vi har opplevd alt fra konstrasjonsleirer til å drepe hverandre med ping pong ball eller gummikuler. En gjeng der man ikke trenger å gjemme sitt egentlige. En gjeng man ikke trenger å pynte seg for, og som man kan tulle med. Har ikke ord for hvor bra mennesker denne gjengen er.»

-Simen W. Larsen

«Takk for en helt utrolig tur, med fantastiske mennesker! Ettersom jeg har vært lite aktiv her det siste året kjente jeg ikke så mange så godt som før. Men denne turen koblet oss sammen og gjorde gruppen sterkere og mer sammensatt. Jeg har hatt så mange morsomme og viktige stunder på turen, alt fra vann-sklier til middager og konsentrasjonsleir har vært givende øyeblikk som kommer til å sitte som et godt og sterkt minne for livet. Jeg føler jeg har vokst masse på denne turen og det skyldes et godt og varmt fellesskap som jeg aldri har opplevd maken til. Takk for en uforglemmelig tur alle sammen!»

-Einar R. Andreassen

 

Vi takker for en veldig hyggelig tur og ser fram til arbeid fram mot musikal og leir. 🙂 Det vil komme flere bilder fra turen på denne siden iløpet av helgen.

 

Les Praha dag 4 her.

 

Skrevet av: Simen Udnes og Silje Funderud.