📅

Når?

1. – 5. juli

📍

Hvor?

Sjöviksgården, Sverige

💰

Pris?

kr 1.500,-

Økonomi skal ikke være et hinder for deltakelse på våre aktiviteter. Ved behov, ta kontakt.
Påmeldingen er nå åpen! Påmeldingsfristen er 18. juni hvor vi har ledermøte før leir kl. 18-21. Det koster kr. 1500,- å være med, men ta kontakt dersom økonomi er en utfordring. Prisen innbefatter kost og losji på Sjöviksgården mandag 1. juli til fredag 5. juli og transport til og fra Sverige.

Vi trenger topp motiverte ledere på leir, og uten ledere kan vi ikke gjennomføre leir, så vi håper at akkurat DU vil melde deg som leder på leir. Det å være leder på leir krever i utgangspunktet at du har tatt MILK-kurs og at du er aktiv i Team Heggedal, men dersom du tidligere har vært konfirmant i Heggedal og du er topp motivert, så kan vi gjøre unntak. Vi kommer til å ha en samtale med hver enkelt før leir for å høre om motivasjon for å være med som leder, og vi håper at vi sammen kan være med på å lage en uforglemmelig leir for konfirmantene våre.

Alle ledere som skal være med på leir MÅ fylle ut deltakerkontrakt. De som er under 18 år, må få den signert av foreldre/foresatte. Alle ledere må i tillegg ha politiattest. Den må søkes om av hver enkelt gjennom å fylle ut vedlagte bekreftelse og sende inn til politiet via politiets nettsider.

 

Påmeldingsfrist: innen 18. juni.

 

Ta kontakt med Marianne, ms885@kirken.no, 95284767 om du lurer på noe.