I år, som alle år setter vi opp forestilling, denne gang kalt «You Got Talent». Helt fra gammeltestamentlig tid til oss i våre dager bruker Gud helt vanlige mennesker til store oppgaver. Du har ditt talent! Det blir to forestillinger den 30. august, så hold av datoen! Det blir også café med kaker, saft og kaffe.

Forestilling 1: kl 17:00
Forestilling 2: kl 19:30

Inngang koster 100 for voksne og 50 for barn u/16 år.

Velkommen 🙂

 

Facebook event

Tusen takk til alle våre sponsorer!

Sponsorer

 

Årets logo

 

Prestens hjørne

Velkommen til forestilling! Vi er stolte av konfirmantene og de andre ungdommene i Team Heggedal og det arbeidet de har lagt ned i årets musikal: «You got talent!»

For det tror vi nemlig, at du har talent. Du har muligheter. Du har evner.
Du skal få se en forestilling om hvordan Gud bruker helt vanlige mennesker
til store og små oppgaver. Fra unggutten Gideon som ble hærfører
for israelsfolket, og Maria som ble mor til Jesus, fram til dere foreldre og venner som viser omsorg for andre og ungdommene våre som har hele
livet fullt av muligheter foran seg.

Med forestillingen vil vi vise at Gud kan bruke alle slags mennesker, og at Gud trenger oss til å være hans hender og føtter i verden. Gud gir oss muligheter og oppgaver, ressurser og evner som kan bringe oss til steder vi ikke ante.
Gud forteller oss at vi kan bety noe for andre mennesker. Gud vet at når vi deler av våre talenter, blir andre mennesker bygget opp. «You got talent»
blir en forestilling full av liv og musikk, humor og alvor.
Levert med engasjement og glede.

Det handler om å se at Gud har skapt oss i sitt bilde. Det handler om å være
til stede i det livet vi lever, om å si ja til utfordringene Gud gir oss, og om å ta mulighetene Gud legger foran oss på alvor.
Hvis ikke vi griper mulighetene, hvem skal da gjøre det?

Anna, Prest