I dag gikk Magnus feil, igjen.

Dagen idag var duket for Reeball og spa/aqualand. Flertallet tok trikken til reeballbanen, mens resten dro av gårde med taxi til aqualand. Da reeballfolka kom frem, skjedde den grusomme hendelsen nevnt i første avsnitt. Det å følge enkle instruksjoner slik som: «Go to the straight a head» i litt tjengelsk, var tydeligvis ikke like enkelt som det høres ut som. Magnus sin umiddelbare reaksjon var selvfølgelig å dra rett til venstre på neste mulige bakgate.

Reeball, en annen versjon av paintball, hvor malingskulene er byttet ut med gummikuler. Vi hadde valget mellom fire forskjellige måter å spille reeball på: Team Deathmatch, Capture the Flag, VIP og Doktor. Team Deathmatch var soleklart det enkleste. Her ble vi delt inn i to lag og når man ble skutt var man ute. Capture the Flag er veldig selvforklarende. Det var plassert et flagg midt på banen, og poenget var å hente flagget tilbake til basen sin. I løpet av timene vi var derm, ble alle skutt flere ganger og alle vendte tilbake til hotellet med godt over 10 blåmerker. Sondre sin utfyllende kommentar var «Det var gøy!».

Taxi-gjengen ankom etter drøyt 30 min på aqualand, et digert familiebadeland med spa. De yngste løp ut til bassengene og skliene mens de eldre startet dagen i spa-avdelingen. Skin peeling og ryggmassasje sto på agendaen. Deretter lekte vi oss alle i bassengene ute og inne, i sklier og strømmer. Mot slutten av dagen hadde jentene planlagt en time hos spa-avdelingen med manikyrbehandling. Dessverre var ikke dette forhåndsbestilt og da var det ikke plass. Dermed bar det i garderobene.

Etter at vi var ferdige med spa og reeball, dro vi til Praha by for siste gang denne turen. Der dro vi på «Room», hvor alle sammen spiste Tapas. Da vi var ferdige var det Magnus sin tur til å ta på seg «spanderingsbuksene», og han spanderte is på alle sammen. Deretter gikk turen hjem til hotellet og vi hadde kvelds-samling. Det var en hyggelig og sosial avslutning på en fin uke.

 

Takk for en fantastisk tur med alle flotte ungdommer i Team Heggedal! Nå ser vi fram til å komme hjem 🙂

 

Praha dag 3 kan leses her.
Praha dag 5 kan leses her.

 

Skrevet av: Silje Marie Linnestad, Kristine Ramstad, Silje Funderud, Simen Udnes, Marius N.Fredheim og Andreas Solheim.