Infoskriv (PDF)

 

PYSJ-CUP

Fredag 12.november braker det løs med Pysj-cup i Bærum Idrettspark. Da lager ungdom fra hele Oslo og Akershus fantastisk god stemning hele natten! Og vi skal vinne kanskje både i tøffel-klassen, blod-klassen, showprisen og kamprop-prisen!!

Hva skal man ha på seg, spør du? Alle antrekk er akseptert, men vi synes det er ekstra artig når man har på seg treningstøy, pysj, dyrekostyme, badekåpe, one-piece, en kreativ hatt og alt annet moro!

Dørene åpnes til innsjekk kl. 20:00. Vi møtes på Heggetun kl. 18.00 for å forberede oss, men trenger biler til skyss inn til Bærum. Gi beskjed til Marianne om foreldrene dine kan kjøre. Arrangementet pleier å være ferdig ca. kl. 7.00 lørdag morgen.

STED

Pysjcup arrangeres i Bærum Idrettspark. Adresse: Hauger Skolevei 36 ved Rud videregående skole.

Påmelding

Bindende påmelding til Marianne, ms885@kirken.no eller 95284767 så fort som mulig og før tirsdag 9. november. Det er meldt på ett lag i tøffel-klassen og ett lag i blod-klassen, så nå er det bare å fylle opp dette.

Ansvarlig

Det er to ansvarlige natten igjennom fra Team Heggedal; Sondre Almerud Øy, 95994251 og Thor Håvar Bjor Hognestad, 41531778

Pris

Det koster kr. 150,- pr. medlem å være med på arrangementet. NB! Alle må være medlem og aktive i Team Heggedal for å være med på dette arrangementet. Marianne melder i disse dager inn medlemmer som er aktive i Team Heggedal i KFUK-KFUM. Det koster kr. 200,- i året og være medlem av KFUK-KFUM. I tillegg har Team Heggedal en lokalavgift på kr. 150,- i semesteret. Dette faktureres i etterkant sentralt fra KFUK-KFUM. Betaling skal ikke være til hinder for deltakelse på dette arrangementet, så ta kontakt med Marianne ved behov.