Tirsdag kveld 26 april var vi i full fart med arbeidet i musikalgrupper. Drama hadde leker og leste stykker, kor sang flere sanger med flere stemmer, media skrev og tok bilder og dans lagde koreografier. Media hadde denne kvelden to oppgaver hvor 3 skulle skrive intervjuer og de 3 andre skulle ta bilder. Under kan du lese intervjuene med konfirmant og ledere og helt nederst på siden kan du se noen bilder fra fotoprosjektet og kvelden 🙂

 

Jeg intervjuet Silje Funderud som er 16 år. Hun går på Rud videregående skole og stortrives. På fritiden liker Silje å spise sjokolade, henge med venner, være sosial og se på Netflix. Det beste hun vet med å være i Heggedal kirke er å være med TEAM Heggedal, det er fordi hun syntes hun kan være seg selv og få en avkobling fra skoledagen og den vanlige hverdagen.

Silje er en energirik og en sprudlende jente.

Jeg intervjuet Martin Henriksen Flatby som er 15 år gammel og går på Hovedgården Ungdomsskole. På fritiden går han på fotball. Han valgte å konfirmere seg fordi han ville det lenge. Han valgte kristelig fordi han har hørt mye bra om det og fordi han syntes borgerlig hørtes kjedelig ut.

Martin er på dramagruppa. Han satt seg opp der fordi han ville prøve ut å være skuespiller. Martin gleder seg til å fremføre stykket. han syntes det var moro å lese igjennom hele skuespillet.

Martin gleder seg veldig til leir fordi han har hørt at det har vært veldig moro. Han gleder seg ikke så mye til overnatting i skogen (vandringen). Han gruer seg også til å være så lenge borte fra mamma og pappaen sin.

Martin har aldri vært på en annen forestilling eller musikal i Heggedal før, men han gleder seg til å fremføre det vi jobber med nå.

Martin avslutter med å anbefale alle å konfirmere seg fordi det er gøy og sosialt.

Jeg intervjuet Ingrid Reistad og Sofie Kjelstrup, begge er 19 år gamle. De har nettopp blitt ferdige med skolen og dratt på en verdensreise. De går ikke på noen fritidsaktiviteter. Begge to valgte å konfirmere seg fordi det var en tradisjon som lå i familien. De valgte drama fordi de elsker å stå på scenen. De skal ikke være her under forestillingen. De liker det sosiale og miljøet i gruppa.  De har vært på alle forestillingene i Heggedal siden de var konfirmanter selv i 2011. De ville anbefalt alle å konfirmere seg i kirken fordi det er fantastisk og sosialt.

Jeg intervjuet Henning Haaland han er 19 år og liker å dele ut russekort da han nå er russ. Han går på Asker videregående skole. Han konfirmerte seg fordi det var en familietradisjon. Han jobber på kosegruppen fordi han føler at det er det eneste han er flink til. Han liker å være i kosegruppen fordi de slapper av og kutter frukt hele tiden og skaper god stemning. Vennen hans og verdenskjente blåruss Haakon Sotlien, sier det er gøy å være på kosegruppen fordi de slipper alle konfirmantene. Henning har vært på forestillinger før. Han anbefaler andre å konfirmere seg og han gleder seg til ler.

Jeg intervjuet Simen Udnes som er 20 år. Simen liker og være i kriken og være med andremennesker. Han går ikke på skole, men har startet å jobbe som IKT arbeider. Han valgte å konfirmere seg fordi det var en normal ting å gjøre og fordi det bringer et sosialt og lærerikt bilde inn i det hele.

Simen er på mediagruppa. Dette er fordi han liker praktiske oppgaver og utfordringer i hverdagen. Han gleder seg til å være sosial og være med konfirmantene under leir, Simen gleder seg til lysvandringen, men han gruer seg til tanken på alt som kan gå galt, dette er ting som: det tekniske, lysvandringen og myggestikk.

Simen er en erfaren kirkearbeider som har vært med på forestillingen i Heggedal kirke i 5år.

Han anbefaler sterkt å melde seg inn som konfirmant i Heggedal fordi det er svært lærerikt og sosialt.

Trykk på et bilde for å forstørre, og du kan bla med pilene!