Fredag ettermiddag var det klart for avreise til kickoff-tur på Blestølen med 21 deltakere. Vi drar på kickoff-turer i januar hvert år før vi begynner opp med tirsdagssamlinger og konfirmanter etter jul. På turen har vi lek og morro, fokus på å skape et trygt og godt ledermiljø samt å begynne å forberede oss på konfirmantsamlingene som er om allerede 1 uke.

Etter noen timers reise med et stopp i Kongsberg var vi omsider fremme på Blestølen, der Team Heggedal aldri har vært før. Litt småslitne etter reisen og utpakking ble vi til slutt husvarme og koste oss med mexicansk suppe.

Lørdag hadde vi tett program med aktiviteter, undervisning, underholdning, delekveld (andakt) og mye mer.. Denne dagen gikk ganske smertefritt helt til det begynte å by seg utfordringer. Det har seg nemmelig slik at vi etter å ha vært ute å lekt «capture the flag» i snøen, en lek hvor målet er å stjele motstanderlagenes flagg uten å selv bli tatt, kom inn til brunt vann og lite trykk i alle vasker og dusjer. Vi var derimot kreative og fikk skyldt av såperestene med vann fra tidligere måltider. Det ble også oppdaget mus på soverommene, denne ble tatt senere samme dag. Men dette stoppet ikke oss fra å ha en trivelig dag og vi avsluttet dagen med en delekveld (andakt). Delekveld går ut på at alle kan dele litt av det de måtte føle for til de andre.

Søndag var det duket for ennå litt lek og undervisning, samt pakking, rydding og hjemreise. Vi ser tilbake på en veldig fin tur i helgen og gleder oss nå masse til å ta imot nye konfirmanter tirsdag 17. januar!

Under kan du se bilder fra turen 🙂

Trykk på et bilde for å forstørre, og du kan bla med pilene!