For å gjøre det lettere for besøkende på forestillingen tar vi i år imot forhåndsbestilling av billetter på nettet. Du velger blant to prisklasser «voksenbillett 150 kr» og «barnebillett 50 kr/under 16 år».  Ved gjennomført forhåndsbestilling på nett, er du garantert plass for så mange billetter du har bestilt til valgte klokkeslett. Det er mulighet for å møte opp på forestillingsdagen og betale kontant/kort/vipps i døren, men vi kan da ikke garantere for om det er fullt. Vi vill opplyse om på våre nettsider www.teamheggedal.no dersom noen av forestillingstidene (kl. 17:00 og 19:30) skulle bli fullbooket. Dørene åpnes ca. 10 minutter før forestillingen begynner (ca. kl. 16:50 og 19:20).

 

Du vil etter fullført bestilling på nett motta en epost med kvittering for fullført bestilling. Epost-kvitteringen må vises frem i døren på forestillingsdagen. Sørg derfor for at du har den tilgjengelig på mobil, eller i papirutskrift.

 

Vi garanterer 100% trygg betaling med «Stripe 3D Secure». Betalingsløsningen er trygt og godkjent av norske banker, og dine kortopplysninger blir ikke lagret noe sted. Vi vil kun lagre dine personopplysninger til å identifisere eier av billetten på forestillingsdagen. Vi behandler din personlige informasjon og kortinformasjon helt konfidensielt, og med høyeste sikkerhet.

 

Har du spørsmål kan du ta kontakt med ansvarlig: Simen Udnes. (su526@kirken.no / 482 07 868).

 

For bestilling: billetter.teamheggedal.no

 

Vi gleder oss veldig til å se deg på forestillingen! ?