I kveld var det endelig klart for at vi skulle få gjennomført en samling vi har gledet oss lenge til, hvor vi skulle spille «Alle mot 1». Det var den heldige utvalgte Per, som fikk lov å få spille mot resten i Team Heggedal. «Alle mot 1» er basert på TV-konseptet som går på lørdagskvelder på NRK, hvor én deltaker får spille mot hele Norge. Alle i hele landet kan delta i konkurransen som baserer seg på logikk og tilfeldigheter, gjennom en app man laster ned på mobilen. Vi likte konseptet og inspirasjonen så godt at vi rett og slett bestemte oss for å lage vår helt egen «Alle mot 1» Team Heggedal-versjon. Kenneth og Simen U. har i over 1 måned jobbet med ideen og laget oppgaver, og laget vår helt eget datasystem helt fra bunnen, som ble brukt til svaravgivelse.

Til sammen er det syv oppgaver i forskjellige varianter hvor fem av de avgjøres direkte på selve samlingen. Dette kunne for eksempel være, hvor mange marshmallow får 3 stykker plass til i munnen på et minutt? Og hvor mange poeng får vi til sammen ved å skyte på bøtter med «Nerf gun» 5 meter unna! To av oppgavene var allerede spilt inn og avgjort på forhånd, og her hadde vi fått fin og god hjelp fra Simen L. (håndballfilm) og Rebecca (skytefilm) til å realisere våre drømmer om morsomme filmer.

Til Team Heggedals (gruppen som spilte mot Per) store fortvilelse, vant Per finalerunden og fikk ta med seg 3 flotte premier hjem, disse hadde han samlet opp i en premiepott i de tidligere oppgavene. Dette var henholdsvis en IQ-test, hodebunnmassasje-dings og perle-sett. Vi tror Per er fornøyd med gevinsten, men han er antakelig vis litt lei seg for å ha gått glipp av å vinne mini-sjakkbrett, selfiestang og powerbank! Men hvem vet, det kan hende muligheten byr seg ved en annen gang i en senere anledning. 🙂Se videoen i stort vindu


Se videoen i stort vindu


Trykk på et bilde for å forstørre, og du kan bla med pilene!