I årets adventskalender skal vi gjennom bilder ta et tilbakeblikk på året vi nå snart legger bak oss. Vi har sammen hatt over 50 samlinger med over 1.000 deltakere! ? Følg med på denne siden hver dag i desember, ny dag, ny luke, nytt bilde. Vi ønsker dere alle en riktig fin advent og god jul!?️????❤

24. desember

Vi er nesten nødt til å avslutte denne adventskalenderen med årets leirbilde som på mange måter har blitt signaturen til Team Heggedal og konfirmasjonstiden i Heggedal. I år var vi rundt 80 stykker på tur til vakre Sjövik i Sverige.

Tusen takk for at du har fulgt oss i adventstiden, og vi ønsker deg med dette en RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR! 🌟🎁🤶🎅🎄🕯

23. desember

«Tenn lys! Nå stråler alle de fire lys for ham, som elsker alt som lever, hver løve og hvert lam. Tenn lys for himmelkongen som gjeterflokken så. Nå møtes jord og himmel i barnet lagt på strå.»

I dag tenker vi tilbake på siste middag vi hadde sammen på vår tur til Tallinn. Vi fikk en flott «reise tilbake i tid» da vi tok inn på «Olde Hansa» restaurant. Her ble det servert ordentlig god mat i ekte middelalder-stil.

22. desember

Kampkveld på leir har etter innføringen for 2 år siden raskt blitt en tradisjon på leir. Også i år ble det avholdt kampkveld med konkurranser og lek.

21. desember

6. februar skrudde vi opp temperaturen inne og lagde ordentlig sydenstemning midt i den kalde tiden.

20. desember

Denne herlige gjengen bestående av konfirmanter og ledere satte i starten av september opp forestillingen «Looking for you».

19. desember

25. september var vi så heldige å få besøk av den nye biskopen Kari. Her er et bilde tatt av Budstikka til sin reportasje om visitasen.

18. desember

En herlig gjeng fra Team Heggedal på over 30 stykk var i år med på Pysjcup i Bærumshallen. Her var over 400 ungdom fra Oslo og Akershus samlet for volleyballturnering natta lang! På bildet ser du det flotte 17. mai-toget vårt vi stilte med til kampropet.

17. desember

Vi glemmer aldri den gangen da vi var i Tallinn og endte opp med å spise lunsj under en rulletrapp!
For et vakkert minne..

16. desember

«Vårt tredje lys vi tenner, la stjernen skinne klar.»
Det er deilig å koble ut fra hverdagens mas i blant, spesielt i den hektiske juletiden. Ta for eksempel når vi bryter ut av «tirsdags-mønsteret» for å dra på bowling sammen!

15. desember

Sang hører julehøytiden til! Hvilke julesanger hører du på? Det var nok ikke så mange julesanger under forestillingen vår i år. Se på dette flotte koret da!

14. desember

Hvor mange marshmallows får til sammen 3 personer inn i munnen? Alle-mot-1-samlingen vi avholdt 27. februar var en morsom kveld med leker og konkurranser i ordentlig tv-gameshow-stil. Frem med mobiltelefonen og la spillet begynne!

13. desember

I dag på selveste Santa Lucia-dagen tenker vi på vår til Tallinn i februar der vi besøkte Peeteli-kirken. Der ble vi møtt av en engasjert gjeng som gjorde et stort og viktig arbeid for unge i området.

12. desember

Se på den flotte dansegruppa! Har du ikke sett de i aksjon kan du jo se de på film her.

11. desember

Vi har som tradisjon å samles for å se på MGP-sendingen på TV. Da har vi konkurranse om å arrangere landene i rekkefølge.

10. desember

En av de fineste tingene vi gjør er å tilbringe 2 døgn sammen i de flotte skogene i Sverige. Dette er en ny og veldig fin erfaring for mange.

9. desember

«Vi tenner tusen julelys»
I dag er det andre søndag i advent og vi tenker tilbake på siste kveldsandakt vi hadde på leir.

8. desember

Hver eneste tirsdag utenom konfirmasjonsopplegget samles Team Heggedal til tema-samlinger, slik som Halloween-samlingen vi hadde tirsdag den 30. oktober.

7. desember

Vi signerer alltid vårt besøk på Nordmarkskapellet med gruppebilde ute på tunet. I år var omtrent 25 MILK’ere og ledere på leder-weekend i Nordmarka.

6. desember

Vi elsker våre fantastiske frivillige ledere! Lederne våre stiller opp på alt, blide og fornøyde. 10 ledere satte sammen opp scenen til årets forestilling på bare noen timer, slik at det var klart for øvelser.

5. desember

Se på denne kule gjengen a! Dette blinkskuddet er tatt av en konfirmant på mediagruppa under øvelseshelgen til årets forestilling. Gjengen på bildet er fra dramagruppen.

4. desember

Hvert år i januar er vi så heldige at vi tar imot 40-50 flotte nye konfirmanter som skal følge oss helt frem til september. I år tok vi imot 46 flotte ungdom som har fulgt konfirmasjonsopplegget sammen med oss.

3. desember

Dette bildet er tatt på vår leder-weekend på Nordmarkskapellet kvart på 8 lørdag morgen (17. mars). De fleste var nok oppe litt for sent denne natten. Morgenstund har gull i munn!

2. desember

«Nå tenner vi det første lys, alene må det stå.»
I dag er det første søndag i advent og vi tenker tilbake på andakten vi hadde sammen, midt oppi alt kaoset og de siste forberedelsene til årets forestilling. Krukken skal forestille livet og alt man fyller det med. Skole, venner, familie og alt det nå enn måtte være – hvordan får vi da plass til Gud i en hektisk hverdag og når begeret er tilsynelatende helt fullt? Det helles vann i krukken for å symbolisere hvordan Gud får plass og omslutter oss i alt vi gjør, hver dag i livet.

1. desember

Allerede den første helgen i 2018 (5. - 7. januar) var omtrent 25 ledere på teambuildingtur til Boda Borg i Sverige.