Last ned denne siden som Word-dokument.

Team Heggedal til Praha

NÅR:
I vinterferien, 22. til 26. februar reiser Team Heggedal på utenlandstur til en av Europas vakreste byer – Praha! Vi flyr med Norwegian fra Oslo lufthavn mandag 22. februar kl. 09.30 og er i Praha fem flotte dager før vi reiser tilbake fredag 26. februar.

HOTELL:
Vi skal bo på Plaza Hotel Alta som ligger rett utenfor gamlebyen i Praha. Dette er et firestjerners hotell hvor vi blir innlosjert på tomannsrom.

PROGRAM:
Programmet for turen blir klart på nyåret, men inntil videre kan dere gå inn på www.prahainfo.no for å utforske mulighetene.

PRIS:
Prisen ser ut til å bli 4500,- (Helt nøyaktig pris vil bli bestemt når vi vet hvor mange vi blir). Dette dekker fly, hotell, transport, kollektivkort, mat og arrangementer. Det blir arrangert dugnader slik at vi kan tjene inn penger til turen.

DEPOSITUM:
Et depositum på 1500,- vil bli fakturert etter påmelding. Dette fås ikke tilbake ved eventuell avmelding fra turen.

Trykk her for å gå til påmeldingsskjema

PÅMELDING:

Påmelding til arrangementet skjer via Connect, som er databaseprogrammet til KFUK-KFUM. Gå inn på https://connect.kfuk-kfum.no. Der logger du inn på din profil og melder deg på arrangementet «Praha-tur med Team Heggedal». Spør hvis du lurer på noe. Vi har kun 40 reserverte billetter, så det er førstemann til mølla. De under 18 år må i tillegg levere reiseerklæringen fra foresatte.

PÅMELDINGSFRIST:
Frist for å melde seg på er fredag 20. november.

For de som er under 18 år må foreldre fylle ut og levere dette skjemaet.

 

Meny


  • Siste Praha-info
  • Første infoskriv Praha 2016
  • Program Praha 2016
  • Romfordeling Praha 2016