1. Spleis:

spleis.no/366080

Del linken over med din familie/bekjente! 👆

Inne på Spleisen, hvis du ruller litt ned på siden kan du også dele på SoMe ved å trykke på knappene som vist i bildet 👇 

2. Ringe

Ta frem ringelisten din og ring til dine familiemedlemmer og bekjente som du tenker kan bidra med penger til Fasteaksjonen1.

De du ringer kan bidra på følgende måter:

  • Hjelp dem inn på vår Spleis (gå inn på Spleis.no og søk på «Heggedal» / eller gå direkte til lenken: spleis.no/366080)
  • Eller de kan Vippse penger til 2424

Du kan si at pengene går uavkortet2 til Kirkens Nødhjelps arbeid for rent vann i flere land. Fokuslandet for årets fasteaksjon er Libanon 🇱🇧.

1. Fasteaksjonen og Kirkens Nødhjelp er to begreper de aller fleste i Norge kjenner til fra før av. Er det derimot noen du ringer som lurer på hva Fasteaksjonen er for noe kan du svare: «Fasteaksjonen er en tradisjon som strekker seg langt tilbake i tid. For over 50 år siden bestemte menighetene i Norge seg for å ha en årlig innsamlingsaksjon til Kirkens Nødhjelp sitt arbeid. Kirkens Nødhjelps fasteaksjon er i dag den nest største innsamlingsaksjonen i Norge, etter TV-aksjonen. Aksjonen er lagt i en tid av kirkeåret som heter fastetiden, men grunnet Kulturbedriften som mange av oss konfirmanter var opptatt med uken før påske, har vi utsatt vår Fasteaksjon til i dag 2. april.»

2. Uavkortet betyr at alle pengene de gir går rett til Kirkens Nødhjelp.

3. Instagram / Facebook

Du kan jo dele et innlegg i sosiale medier, eller legge ut i familiechatten på Messenger!

Vær gjerne kreativ, ta et bilde og skriv en tekst! Eller så kan du bruke bildet og teksten under, lagre bildet på telefonen din og last bildet opp på Instagram som et vanlig innlegg eller i story.

Bildet Hold inne og trykk «last ned»

Hei! I kveld har Team Heggedal (konfirmantene i Heggedal menighet) digital innsamlingsaksjon til inntekt for Fasteaksjonen. Pengene går uavkortet til Kirkens Nødhjelps arbeid for rent vann.

Jeg håper du kunne tenke deg å gå inn og bidra på vår felles Spleis: spleis.no/366080

Tusen takk for gaven du gir!

4. Snapchat

Hvorfor ikke legge ut noe på MyStory, eller sende en melding til familiegruppa? Vær kreativ! 🤩

5. Vil du lese mer?

fasteaksjonen.no